Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Gaf deze aan mijn dochters voor valentijnskaarten. Perfectioneer voor het opslaan van al hun kleine dingen. Goed gemaakt. Grote verkoopprijs!

—— Zoet

houd van dit tin! Zo zoet om dingen aan te brengen. Goed gemaakt, geen scherpe randen. Meer zal krijgen

—— Mooi tin

Goed ingepakte, snelle levering. Zeer leuk en aardig! Één toegevoegd als het heden. Beantwoordt aan de beschrijving. Alles is groot. Ik adviseer.

—— De Snoepjesteam van Arabië

De doos is enkel een mirakel, het eigenlijke ding voor het opslaan van de proppen! Voelt gemaakt van aluminium. De grootte beantwoordt aan geëist.

—— Elana

Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over Tin Box Outline Drawing

Tin Box Outline Drawing

[2020-08-08 15:14:30]
Hoe te om vorm het bewerken te maken Sommigen van cliënt deden npt kennen ster om het nieuwe vorm bewerken te maken; Nu hier ons de stap voor uw verwijzing. 1)Ten eerste zouden wij hoe moeten weten de de doosvorm van het metaaltin, grootte en constroction van het tin is. na dat maken wij het nieuwe ... Lees meer
china laatste nieuws over Tin Box Detail

Tin Box Detail

[2020-08-07 16:01:36]
Ongeveer de tindoos De Fabrikant Luxury Tin Box van China *Feature 1). Grootte: Aangepaste/Bestaande Vorm 2). Verpakking: K=K de invoer & de uitvoernorm golfdocument kartons. 3). Materiaal: Blik, Aluminium, metaalmateriaal 4). Kleurendruk: de druk van de 4 kleurencompensatie, of Pantone-Druk, ... Lees meer
china laatste nieuws over 2019 Eerlijk

2019 Eerlijk

[2020-07-30 15:42:23]
Page 1 of 1